Skarpnord (Moss & Rygge GK) leverte runder på 69, 72 og 71 slag på Emirates Golf Clubs Faldo-bane for å avslutte turneringen fire under par.

Det holdt til en delt 10.-plass, verdt 5 779 euro – 56 301 kroner. Det løfter totalen hennes til hele 795 000 innspilte kroner så langt i år.

Plasseringen kommer bare fem dager etter at hun endte på fjerdeplass på europatouren i Marokko. Dermed fortsetter hun å holde trykket oppe etter en imponerende start på sesongen, der hun virkelig har slått tilbake etter noen tunge år.

Da Skarpnord startet årets sesong med en andreplass, hadde det gått nesten et helt år siden hennes forrige topp-10-plassering. Nå står hun allerede med fire topp-10-plasseringer på syv turneringer i år, inkludert hennes første LET-seier på seks år i Australian Ladies Classic, og hun har bare misset cuten én gang.

Det er likevel en annen spiller som har stjålet overskriftene på Ladies European Tour denne sesongen. Spanjolen Nuria Iturrios vippet ned Skarpnord fra ledelsen på Order of Merit forrige uke, og fredag tok hun sin andre seier på rad med en sammenlagtscore på ti under par. Hun står nå med to seiere og en andreplass på tre turneringer i år og øker avstanden ned til Skarpnord på andreplass på tourens sammenlagtliste.

Tonje Daffinrud var også i aksjon i Dubai denne uken. Hun delte til slutt 29.-plassen på tre over par sammenlagt.

Neste Ladies European Tour-turnering slår i gang i Spania 16. mai.