Ukens Nordic League-turnering på Langesø Golf utenfor Odense i Danmark ble spilt med et såkalt «modifisert stableford»-format, der spillerne mottok åtte poeng for albatross, fem poeng for eagle, to poeng for birdie, null poeng for par, ett minuspoeng for bogey og tre minuspoeng for dobbelbogey.

Stavanger GKs Aksel K. Olsen endte til slutt på femteplass med 30 poeng, to plasser lavere enn der han startet dagen – det til tross for en bogeyfri avslutningsrunde på 66 slag. Olsens totalscore tilsvarte elleve under par, fire slag og seks poeng bak vinneren Frederik Dreier (Danmark), som slo svenske Jacob Glennemo i omspill.

Olsen var bare en hårsbredd unna å kvalifisere seg til Challenge Tour gjennom Nordic League i fjor, og er også i år er å regne som Norges fremste håp til å rykke opp til Challenge Tour. 

Han har nå klatret opp til tredjeplass på pengelisten (topp-fem ved sesongslutt kvalifiserer seg til Challenge Tour), men er i praksis på toppen av listen siden spillerne over ham p allerede er Challenge Tour-spillere og kommer til å få sine navn strøket fra listen på slutten av året – inkludert Kristian Krogh Johannessen på andreplass.

Olsen har allerede spilt inn 13 858 euro i år, over halvparten av totalen som krevdes for å kvalifisere seg til Challenge Tour i fjor. 

Nest beste norske spiller i Danmark ble Elias Bertheussen (Byneset GK) på 14.-plass med 19 poeng. Deretter fulgte Sander Stavnar (Vestfold GK) på 20.-plass med 15 poeng, Martin Ulseth (Byneset GK) på 22.-plass med 14 poeng og Anders Ellingsberg (Drøbak GK) på 23.-plass med 13 poeng.

Neste er det duket for matchspill på Nordic League. Turneringen «Master of the Monster» spilles på Green Eagle Golf Club i Tyskland. Der er Aksel K. Olsen ikke blant de fem norske navnene på deltagerlisten.