Ramsay avsluttet med en sterk 69-runde, og med 10 under par totalt vant han med ett slag foran franske Romain Wattel. Skotten så ut til å ha god kontroll på turneringen tidlig på finalerunden, men en trippelbogey gjorde det spennende i innspurten.

Det var en lettet og fornøyd Ramsay som tok en prat med europantour.com etter runden.

– Dette betyr enormt mye. Putteren fungerte fantastisk bra, også etter den kjedelige trippelbogeyen på hull åtte. Jeg vil gjerne benytte muligheten til å takke broren min og min kone Angela som har fulgt med hjemmefra. Broren min har støttet meg i alle år så denne er for ham og kona!

I tillegg til Wattel, som havnet på andreplass alene, var det mange utfordrere med en reell mulighet til å vinne i Marokko. Hele seks spillere havnet på en delt tredjeplass, to slag bak, og blant disse var sørafrikanske George Coetzee.

Med seier i ukens turnering ville Coetzee ha kvalifisert seg for The Masters om noen uker, men nå må han isteden følge turneringen hjemmefra.

I tillegg til Coetzee var svenske Mikael Lundberg blant gjengen som delte tredjeplassen, sammen med Chris Wood, Pablo Larrazabal, Jaco Van Zyl og Kevin Phelan.

LEADERBOARD