Som norsk golfentusiast er det vanskelig ikke å bli misunnelig når man ser noen av navnene våre skandinaviske naboer kan skilte med ute på de store tourene.

Torsdag var det Søren Kjeldsen som var hjemmepublikummets hovedattraksjon i åpningsrunden av Made In Denmark-turneringen på Himmerland.

Kjeldsen rundet forrige uke sin 500 (!) turnering på Europa-touren. I den anledning delte arrangøren ut over 2000 flagg på hull 16 på Himmerland, også kjent som «Himmerland Hill».

Kjeldsen takket for oppmerksomheten ved å nesten gjøre hole-in-one på det korte par-3-hullet. Han kom seg til slutt i klubbhuset på solide fem under par, delt 7. plass og tre slag bak lederen David Horsey.

I løpet av sin mangeårige karriere på touren har han vunnet fire ganger, senest i Rory McIlroys turnering i Nord-Irland i mai. Likevel var det torsdagen på Himmerland han sier er den beste i hans karriere.

– Dette er den beste dagen jeg har hatt på en golfbane. Uansett om man er golfspiller eller ikke så er det noe med det å føle at folk heier på dg. Det kan ikke gjøres bedre. Dette var den beste dagen, sa Kjeldsen til nordjyske.dk etter runden.

Se video fra den fantastiske hyllesten her!