(Pressemelding) Da påmeldingsfristens utløp var det over 100 påmeldte til et startfelt på 78 for i utgangspunktet 60 herrer og 18 damer.  Imidlertid var det også betydelig «overbooking» av damer, og turneringsledelsen har derfor utvidet andelen damer til 24.    

Norgescup er en serie forbundsturneringer, arrangert i samarbeid mellom NGF og golfklubbene. Norgescup er øverste turneringsnivå for elitespillere – damer og herrer  i Norge, både professjonelle og amatører og inkluderer også Norgesmesterskapet.

Målsetningen med Norgescup er å tilby elitespillere turneringer på et høyt nivå, slik at de får nødvendig erfaring for å kunne slå gjennom på et høyere internasjonalt nivå.

Turneringen spilles over 54 hull med 2 runder på lørdag og finalerunde på søndag og inngår i verdensrankingen for amatører (WAGR).

Om værmeldingen slår til vil spillerne oppleve banen ganske forskjellige på lørdag og søndag, med frisk bris fra sørøst på lørdag og lett bris fra sørvest på søndag og på Solastranden merkes det.
Rogaland er godt representert i årets første Norgescup-turnering med totalt 20 spillere.

Fullstendig deltakerliste finnes her