Etter en strålende åpningsrunde på 67 slag, lå sarpingen på en strålende andreplass. Med 69 slag på turneringens andre runde ligger hun nå på en delt femteplass, og bekrefter nok en gang at hun virkelig mener alvor i 2015.

Fem birdies og to bogeys ble fasiten lørdag, og Skarpnord fortsetter altså å levere imponerende runder på rekke og rad.

Årets sesong har startet strålende for Skarpnord. Hun har allerede rukket å vinne på den australske LPGA-touren, og har i tillegg tatt en sterk 16. plass på Ladies European Tour. På toppen av dette har hun forlovet seg med Europatour-stjernen Richard Green, så det er ingen tvil om at 29-åringen har fått en lovende start på året.

På tross av sitt solide spill og en totalscore på åtte under par, må Skarpnord imidlertid finne seg i å ha fem slag opp til lederen på New Zealand. 17 år gamle Lydia Ko fortsetter nemlig å imponere, og ligger alene på topp med -13.

Opp til Charley Hull på andreplass er det imidlertid bare to slag, så en plassering helt i toppen er absolutt innenfor rekkevidde. 

Marianne har allerede vunnet tre ganger på Ladies European Tour: To ganger i 2009, og en gang i 2013 i en turnering som riktignok ble kortet ned til 18 hull. Med den formen Skarpnord har vist så langt år, skal man ikke utelukke at hun kan blande seg inn i seierskampen også denne gangen.

Vår Europatour-debutant Tonje Daffinrud spilte strålende på sin andre runde, og med 68 slag spilte hun seg opp hele 48 plasser til en delt 45.plass. ​

Etter en tung åpningsrunde på 76 slag så det vanskelig ut med tanke på cuten, men Vestfold-spilleren holdt hodet kaldt og kjempet seg opp på rett side av streken.

På en 53. plass, slaget bak Daffinrud, finner vi Caroline Martens. Med rundescorer på 73 og 72 innledningsvis klarte også Martens cuten, så alle de norske får muligheten til å vise seg frem på New Zealand i helgen.

 

LEADERBOARD