ActewAGL Canberra Classic er sesongens tredje turnering på Ladies European Tour. Marianne Skarpnord (33) står med seier og andreplass i de to første turneringene, og sa før denne ukens turnering at hun var svært motivert til å ta to seire på rappen i sitt hjemland nummer to, Australia.

– Jeg er litt sliten, men klar til å gå for to seire på rad. Jeg har mer selvtillit. Jeg vant søndag, men denne uken starter vi alle fra null, og man må gjøre det på nytt, sa hun før turneringen.

Skarpnord er best av de fire norske damene som stilte til start i Canberra, men med bare to birdier og to bogeyer ligger hun på par på en delt 38. plass. Det er seks slag opp til lederen Amelia Lewis fra USA. Dermed har Skarpnord et solid stykke arbeid å gjøre de to siste dagene om målet om to strake seire skal nås.

For Tonje Daffinrud, Celine Borge og Karoline Lund blir lørdagens andre runde en kamp for å klare cuten. Daffinrud ligger på 80. plass, tre slag over par,  Lund ligger på 94. plass på +4, mens Celine Borge ligger ytterligere ett slag bak på 105. plass.

Ikke alle spillerne er helt ferdig med sine runder, så plasseringene kan komme til å endres noe fram til alle er ferdigspilt.

Leaderboard