Med runder på 69, 72 og 70 slag endte Marianne Skarpnord på delt 25.-plass (-5), 11 slag bak vinneren Daan Huizing fra Nederland, men fjerde best av Ladies European Tour-spillerne. 

Det var nok til at hun beholdt ledelsen sammenlagt på Ladies European Tours poengliste.

Tidligere i år lanserte European Tour og Ladies European Tour et banebrytende samarbeid i Vic Open, der menn og kvinner spilte side om side på samme bane i Melbourne, i hver sin turnering, men med samme premiepenger.

Denne uken ble samarbeidet løftet et skritt videre da LET-damene, Challenge Tour-herrene og seniorene fra Staysure Tour konkurrerte mot hverandre i samme turnering.

Tonje Daffinrud (Vestfold GK) og Marianne Skarpnord (Moss & Rygge GK) tok del i den historiske begivenheten. Det samme gjorde for øvrig også Skarpnords forlovede Richard Green, som endte slaget bak Skarpnord på 30.-plass. Daffinrud misset på sin side cuten etter to runder.

Banen var satt opp slik at de respektive tourenes «gjennomsnittsspillere» hadde omtrent samme kølle inn til greenene. Det betyr at Ayla Golf Club spiltes 6492 meter for Challenge Tour-spillerne, 6035 meter for herreseniorene og 5614 meter for damene.

I sin forhåndsomtale av turneringen lanserte ladieseuropeantour.com Marianne Skarpnord som en av favorittene til å vinne.  

Etter flere sesonger hvor topplasseringene har uteblitt for Skarpnord, har sarpingen slått tilbake med et smell så langt i år. Nylig kunne hun juble for karrierens fjerde europatour-seier i Australia, hennes første triumf på seks år.

Resultater