20-åringen endte med en totalscore på to under par og var bare tre slag bak vinneren Hubert Tisserand fra Frankrike. 

Reitan åpnet turneringen tregt med en runde på par, men spilte seg inn i seierskampen med en bunnsolid runde på fem under par på lørdagens andre runde. Søndag ble det spilt 36 hull, og Reitan fikk en tøff start på dagen i vanskelige vindforhold. Han gikk formiddagens tredjerunde på tre over par, men brettet opp ermene og svarte med en avslutningsrunde på par, som inkluderte to velsmakende birdies på de to siste hullene.

– Kristoffer jobbet knallhardt i 36 hull i dag. Har ikke helt uken fra tee, og denne banen krever virkelig at utslagene er fininnstilte. Et utslag i roughen koster ekstremt mye, og det gjør at jobben for å få par og birdies blir veldig vanskelig, står det på Reitans offisielle Facebook-side.

Dette var Reitans tredje topp-10-plassering på rad. De to andre kom i Nations Cup i Spania og det irske amatørmesterskapet i Nord-Irland for én uke siden.

Nå begynner det å nærme seg europatour-debut for Oslo-spilleren: nylig mottok han wild-card til å delta i Shot Clock Masters i Østerrike fra 7. til 10. juni.

I løpet av sommeren skal han også spille det britiske amatørmesterskapet, U.S. Open-kvalifisering, samt en tur til USA hvor verdens største amatørturnering U.S. Amateur på Pebble Beach er blant turneringene på programmet.

Resultater https://www.ffgolf.org/Jouer/Messieurs-Dames/Nationales-Internationales/Calendrier/2018/Internationaux-de-France-Messieurs-Coupe-Murat?dataId=scores