Det 22 år gamle supertalentet fra Dallas, Texas slutter aldri å imponere. Seieren i Tour Championship var årets femte, og etter å ha lånt bort førsteplassen på verdensrankingen til Jason Day i noen uker, er han nå tilbake på topp.

Helgens spill sikret ham over 11 millioner dollar i rene premiepenger. Bonusen for å vinne Fedex Cup er på hele 10 millioner dollar alene, og i norske kroner har han dermed spilt inn nærmere 200 millioner i år.

– Dette året har vært helt utrolig. Hvordan det er mulig å forbedre seg fra dette aner jeg ikke, men nå skal jeg sette meg ned med teamet og utforme en plan. Jeg har mange personer å takke for denne suksessen, for jeg gjør slett ikke dette alene, sa han under premieseremonien søndag.

Bragden på East Lake ble den perfekte avslutningen på et drømmeår for Spieth. Ikke bare vant han to majorturneringer, han var også med i toppen i de to andre. Når presset koker virker unggutten helt iskald, og søndagens finalerunde ble nok en gang en utrolig putteoppvisning.

Henrik Stenson gjorde det han kunne for å holde følge med amerikaneren, men gjorde litt for mange feil på oppløpssiden. Stenson, som vant Fedex Cup totalt i 2013, kan likevel være stolt av årets sesong. Med andreplass i Tour Championship og andreplass i sammendraget, har svensken kloret seg fast helt i verdenstoppen.

Fullstendige resultater finner du her.