Henrik Stenson spiller fantastisk om dagen, og nå ligger alt til rette for seier i Arnold Palmers storturnering.

Etter tre runder er svensken hele 16 under par på den krevende Bay Hill-banen, og har to slags margin til Morgan Hoffman på -14.

Stenson er opptatt av å toppe formen inn mot The Masters, og ser ut til å ha truffet med treningsopplegget. Selv om ukens turnering er prestisjetung og viktig, innrømmer han at store deler av hans fokus nå ligger på årets første majorturnering.

– Augusta ligger definitivt og lurer i bakhodet. Jeg har noen arbeidsoppgaver som jeg prioriterer frem mot The Masters, men nå er vi her på Bay Hill og jeg skal gjøre mitt beste for å hente hjem seieren her, sa han til Pgatour.com etter runden.

Selv om Stenson overbeviser i Orlando, er turneringen på ingen måte avgjort. Fjorårets vinner Matt Every er blant spillerne som deler tredjeplassen på -13, og det er fremdeles mye som kan skje. Med mye vann i spill blir det ofte dramatikk på Bay Hill, så Stenson har fremdeles en stor jobb å gjøre før seieren kan feires.

Verdt å nevne er det for øvrig at Stenson benytter seg av norsk ekspertise på greenene. Jon Karlsen har hatt ansvaret for svenskens putting i en årrekke, og det er ingen tvil om at dette samarbeidet har gitt resultater. I Arnold Palmer Invitational har Stenson tjent nærmere to slag på startfeltet per runde med putteren.
 

LEADERBOARD