Etter å ha levert dagens beste runde fredag, maktet ikke siddisen å følge opp sitt strålende spill på lørdagens finalerunde. Med 74 slag (+2) falt han noen plasser på resultatlisten, men har likevel grunn til å være fornøyd med fire under par og delt fjerdeplass.

Tage Johansen hadde en knallstart på årets Nordic League-sesong, med en seier og en tredjeplass i sine tre første turneringer. Han har fortsatt med solid spill, men topplasseringene har latt vente på seg. Tage ledet Nordic League sammenlagt frem til juni, men har siden den gang falt til fjerdeplass på rankingen. På 14 turneringer står han med fire topp-10-plasseringer.

Det er topp-5 ved sesongslutt som sikrer fulle rettigheter på neste års Challenge Tour – nest øverste nivå i Europa, og fjerdeplassen i Isaberg Open vil gi verdifulle poeng på rankingen.

Nest beste nordmann ble Kristian Krogh Johannessen på en delt 16. plass. Drammen-spilleren startet ukens turnering på 12. plass på Nordic League-rankingen, og er altså nest best av de norske også der.

Sondre Erevik Ronold klarte cutten, men med 81 slag på finalerunden måtte han til slutt ta til takke med 55. plass.

Mathias Lynne Schjølberg, Christian Aronsen, Anders Strand Ellingsberg, Dennis den Roover og Ole Berge Ramsnes var også med denne uken, men misset dessverre cutten.

RESULTATER