Etter å ha hatt nordmenn kjempende i toppen av leaderboardet i årets to første Nordic League-turneringer var det ingen norske spillere med i seierskampen i mandagens avslutningsrunde av SGT Winter Series Lumine Lakes Open.

Svenske Mikael Lundberg vant på Lumine Golf Club utenfor Barcelona med en totalscore på 14 under par etter tre runder, ett slag foran sin landsmann Christophher Feldborg Nielsen.

Jarand Ekeland Arnøy (Fana GK) ble beste norske spiller på delt 13. plass (-5), takket være en sterk avslutningsrunde på 67 slag. Dette var Arnøys tredje topp-20-plassering på tre forsøk i år. 

Slaget bak ham fulgte Christian Aronsen og Aksel K. Olsen på delt 16. plass. De rundet av med scorer på henholdsvis 68 og 69 slag. 

Sander Stavnar delte 48. plassen på +4, mens de resterende åtte norske spillerne misset cuten. Turneringen markerte også comebacket for Challenge Tour-spiller Kristian Krogh Johannessen, som har vært ute i lengre tid med en skade i håndleddet. Hans første turnering tilbake etter operasjonen endte i +4 og misset cut. 

Nordic League er en samarbeidstour mellom de nordiske landene, som inkluderer danske Ecco Tour og svenske Swedish Golf Tour.  Lumine Lakes Open var årets første turnering på Swedish Golf Tour, som frem til i fjor gikk under navnet Nordea Tour. I 2017 er det Borre GK og Holtsmark GK som står som norske arrangører av Nordic League-turneringer.