Tutta på 48. plass i Thailand

Suzann Pettersen endte hele 23 slag bak Lexi Thompson i Honda LPGA Thailand.​

Tutta har de siste dagene vært i aksjon i sin første turnering siden 6. plassen i sesongåpningen i Florida for tre uker siden.

Under søndagens fjerde og avsluttende runde av Honda LPGA Thailand, klatret hun beskjedne to plasser på leaderboardet.  Med 72 slag (E) for dagen, endte hun til slutt på delt 48. plass. I toppen var det ingen som kunne gjøre noe med Lexi Thompson. Hun vant med seks slags margin (-20), og endte hele 23 slag foran Tutta.

Om to uker spilles invitasjonsturneringen World Ladies Championship i Kina, der Tutta har spilt de tre siste årene. I år sløyfer hun den turneringen.

– Jeg spiller denne uken, Singapore neste uke, skulle egentlig spille i Kina men reiser heller tilbake ti l statene. Etter en uke fri blir JTBC Founders Cup i Phoenx i starten av mars første turnering, sa Tutta til Norsk Golf tidligere denne uken.