Tutta er i aksjon i sin første turnering siden 6. plassen i sesongåpningen i Florida for tre uker siden.

I torsdagens første runde av Honda LPGA Thailand, åpnet hun med en score på 71 slag, en under par. Tutta kom tregt ut av portene: Hun var en over par ved runding, etter å ha gjort åtte par og en bogey.

På back nine begynte hun å få opp dampen, og gikk de åtte neste hullene på tre under par. Dessverre fullførte hun dagen med en bogey på det avsluttende par-5-hullet. Det rekker til delt 19. plass, syv slag bak lederen Lexi Thompson.  

Tutta har tilbragt de to siste ukene i hardtrening hjemme i Florida. Hun har gledet seg til å komme tilbake til Det fjerne østen, hvor hun har vunnet hele seks gange rtidligere.

– Jeg har alltid likt meg her borte. Jeg har som mål om å vinne i alle land vi konkurrerer, så jeg har igjen et par til her i Asia, sa Tutta til Norsk Golf tidligere denne uken.

Om to uker spilles invitasjonsturneringen World Ladies Championship i Kina, der Tutta har spilt de tre siste årene. I år sløyfer hun den turneringen.

– Jeg spiller denne uken, Singapore neste uke, skulle egentlig spille i Kina men reiser heller tilbake ti l statene. Etter en uke fri blir JTBC Founders Cup i Phoenx i starten av mars første turnering.

Leaderboard