Ventura hadde delt 59.-plass og tre under par som utgangspunkt før andrerunden. Der fulgte han opp med en 69-runde, to under par, og da han kom inn i klubbhuset tidlig på dagen, var han to slag innenfor cutgrensen.

Etter hvert som resten av feltet fullførte sine runder, ble det imidlertid åpenbart at Ventura kom til å havne på feil side av kvalifiseringsgrensen.

Da dagen var omme, hadde han falt til delt 81.-plass, to slag for mye til å få med seg helgespillet. Dette var hans første missede cut siden 3M Open i juli.

Martin Laird, Patrick Cantlay, Brian Harman, Austin Cook og Peter Malnati deler ledelsen på 14 under par, ett slag foran Bryson DeChambeau.

Ukens turnering startet bare fire dager etter at Ventura bokførte sin beste plassering i karrieren på PGA-touren med delt 6.-plass i Sanders Farms Classic.

Etter en tøff start på PGA Tour-karrieren forrige sesong har Ventura endelig funnet tilbake til sitt gamle jeg i sommer og høst. Han står med syv klarte cuter på sine ni siste PGA Tour-turneringer og topp-21-plasseringer i fem av dem. 

Leaderboard