På tross av en forferdelig start på turneringens tredje runde, er Bærumsjenta i delt når en runde gjenstår av Sioux Falls Greatlife Challenge.

Westrup startet moving day med tre bogeys på de fire første hullene, og kunne således ikke fått en verre start med ledelsen i baklomma. Den nybakte norske statsborgeren viste imdlertid enorm styrke, og kjempet seg tilbake til en godkjent parrunde.

Amerikanske Rachel Rohanna var i birdiehumør lørdag, og leverte en imponerende 64-runde på moving day. Når én runde gjenstår er hun likt med Westrup, og alt ligger til rette for en nervepirrende finalerunde i South Dakota.

Før ukens turnering ligger Westrup på 56. plass på Symetra Tourens pengeliste med drøye 10.000 innspilte premiedollar. En seier i Greatlife Challenge ville gjort underverker for både rankingen og reisekassa, men hun er fremdeles avhengig av en sterk finalerunde for å gå helt til topps.

Tidligere i år fikk Westrup norsk statsborgerskap, og meldte seg dermed på i kampen om en plass på det norske OL-laget. Suzann Pettersen er selvskreven til Rio 2016, mens Westrup og flere andre kjemper om å få bli hennes lagvenninnne.

For å sikre sin OL-plass må Westrup fortrinnsvis utkonkurrere Marianne Skarpnord, Tonje Daffinrud, Caroline Martens og Marita Engzelius.

Sistnevnte spiller også i South Dakota, men har dessverre ikke hatt noen god uke på jobben. I skrivende stund er Oslo-jenta 10 over par, og langt utenfor cutten.

LEADERBOARD