Med 20 birdies og kun tre bogeys så langt i turneringen, har østerrikeren kommet seg helt ned til 17 under par. Store deler av jobben ble gjort på lørdagens tredjerunde, hvor han startet showet med fem strake birdies og til slutt kom seg inn på 63 slag.

Dette er hans laveste runde på Europatouren så langt i karrieren, og bekrefter nok en gang at Wiesberger er i kanonform. 29-åringen har endt på henholdvis sjetteplass, tredjeplass og fjerdeplass i sine tre siste turneringer, og har for første gang tatt steget opp blant de 50 beste på verdensrankingen.

– Jeg har jobbet på det som er riktig for meg og mitt spill. Puttingen min har forbedret seg betraktelig nå som jeg har byttet til en ny modell som fungerer veldig bra. Jeg har stor tro på meg selv og mitt eget spill nå, sa Wiesberger til europeantour.com.

På andreplass, to slag bak Wiesberger, finner vi spanjolen Alejandro Cañizares på 15 under par. Cañizares, som spilte hele 56 hull uten en bogey i Qatar for noen uker siden, har fått en god start på 2015 og har alle muligheter til å melde seg på i seierskampen søndag.

På en delt tredjeplass, 14 under par, ligger imidlertid tittelforsvareren Lee Westwood og lurer. Den engelske veteranen, som har vunnet 23 turneringer på Europatouren i sin karriere, er utvilsomt turneringens mest meritterte spiller. Med tanke på at han vant denne turneringen i fjor er det tydelig at han trives godt i Malaysia, så vi må nok forvente at han gjør seg gjeldende fra angrepsposisjon under finalerunden.

Beste skandinav så langt er 28 år gamle Johan Carlsson fra Göteborg, som ligger på en delt 18.plass med fem under par. Vår egen Espen Kofstad kom dessverre ikke med i ukens turnering.
 

Leaderboard