Bildet er lagt ut av Instagram-brukeren @jdsclubs, en kølletilpasser som holder til i Minnesota i USA.

– Ingen offisiell lanseringsdato. Jeg fikk dette bildet fra en troverdig kilde, lyder bildeteksten.

Nyheten ble først plukket opp av den Golf Digest-eide utstyrsnettsiden GolfWRX.com.

Driveren ser ut til å ha lignende justeringsteknologi som sin forgjenger. «T-Track»-systemet har to glidende vekter som gir deg muligheten til å justere både høyde og skru. Den nye modellen ser imidlertid ut til å bruke langt mer karbonfiber i køllehodet.

Instagram-bildene til @jdsclubs viser at kronen, det vil si toppen av køllehodet, ser lik ut som TaylorMades nåværende M1 og M2-drivere, men i kontrast til den nåværende modellen ser det nå ut til å være også karbon på undersiden.

Det vil sannsynligvis gjøre køllehodet lettere, slik at TaylorMade kan plassere den sparte vekten på mer hensiktsmessige steder i køllehodet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Oversiden av køllehodet er tilsynelatende helt lik som på sin forgjenger. (Foto: @jdsclubs/Instagram)

«Lekkasjen» fra TaylorMade kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse. Utstyrsgiganten har hatt en drømmehøst, og vil nok smi mens jernet er varmt.

I høst fornyet de sine kontrakter med Jason Day og Dustin Johnson, og nylig har deres M2-driver havnet i bagen til Rory McIlroy, Brooks Koepka, Paul Casey, Francesco Molinari og Nick Watney, som alle har måttet se seg om etter nytt utstyr etter at Nike avsluttet sin produksjon av golfkøller.

2015/2016-versjonen av TaylorMade har en veiledende pris på 5799 kroner. Det gjør den til den dyreste driveren du kan finne i norske proshoper – sett bort fra de mest eksotiske merkene.