– Vi er veldig stolte av samarbeidet med Norges Golfforbund. Det er veldig spesielt for Ecco å kunne gjøre dette for landslaget. Vanligvis lager vi ikke skreddersydde sko som dette, sier Waack.

I november i fjor inngikk Norges Golfforbund og Chrisco Golf en samarbeidsavtale. Utstyrsavtalen inkluderer det japanske kølle- og ballmerket Srixon og den danske skoprodusenten Ecco. 

Team Norways junior- og amatørlag blir det eneste landslaget på verdensbasis Ecco lager skreddersydde golfsko for. Skomodellen «Golf Cool» er rød, hvit og blå. Det er en ren tilfeldighet, ettersom fargetemaet allerede var bestemt før avtalen med NGF ble inngått. Nå er imidlertid fargene sannsynligvis kommet for å bli.

Skoene som landslagsspillerne kommer til å ha på seg, er håndlagde i ordets rette forstand; Michael Waack forteller at skoene har vært innom cirka 400 hender i løpet av produksjonsprosessen. Eccos øvrige modeller har rundt 230 hender på skoene i løpet av produksjonen.

– Da Chrisco henvendte seg til oss og lurte på om dette var noe vi var interessert i å gjøre, var det ikke noe å lure på. Vi ønsket å gjøre noe som er helt annerledes enn hva vi har gjort tidligere, sier Waack