Se for deg at du står over en avgjørende putt i matchen. Med Garmin X40 på håndleddet kan du få bekreftet at pulsen faktisk er 180 slag i minuttet, litt over det du bør ligge på for å ha kontroll med putteren. Det er nok ikke et slikt scenario Garmin har sett for seg, men pulsmåling kombinert med GPS er en artig sak for golfere.

Mange av dere er aktive innen andre idrettsgrener. Da gjør X40 en fin jobb med aktivitetsmåling og overføring til Garmin Connect. Vi ser at utformingen som treningsarmbånd kan være en stor fordel. X40 er smalere og lettere enn en klokke. Perfekt for deg som føler at klokken er irriterende når du svinger.

– Vi tror Approach X40 med sitt stilige design og slanke utforming vil passe godt til golferen. X40 er en alt-i-en enhet for golfere, viser distanser på golfbanen og er en 24/7 aktivitetsmåler som gir informasjon som skritt, kaloriforbruk, puls og aktivitetsintensitet med mer, sier Marius Borgersen hos Garmin.

X40 kommer med 40.000 baner forhåndslagret. AutoShot får du også, en funksjon vi er litt delt på akkurat for øyeblikket. Vi tror den vil vokse til å bli bedre med tiden.

Trening og golf er altså på plass. I tillegg får du søvnmåling, varsling fra mobiltelefon via bluetooth og vanlige klokkefunksjoner. Vanntetthet ned til 50 meter kan være en fordel hvis du må lete i vannhinderet.

Veiledende pris er 2699,-. Den kommer i sort, hvit, grønn og turkis.