Årets nye jernkøller fra Ping heter i200. Det nye med denne modellen er at Ping har gjort køllehodet på i200 30 prosent tynnere. Dette har de gjort for å kunne spre vekten på køllehodet mer. Det å gjøre køllehodet tynnere, har gitt dem muligheten til å forflytte vekten mer ut mot tåen og hælen. Dette sier Ping skal være med på å gjøre i200 mer tilgivende. Det skal også gjøre det lettere for spillerne å forme ballbanen med de nye jernene.

Bakgrunnen for at Ping har kunnet gjøre køllehodet såpass mye tynnere, er at de har produsert en ny kjerne lagd av polymer, som skal være med på å øke ballhastigheten.

Ping i200 er en videreutvikling fra den tidligere s55 og s56-serien. I fjor gikk serien over fra “s-serien” til de nye iBlades, og i år er det da i200 som skal ta stafettpinnen videre.

Dette skal i hovedsak være en jernkølle for litt bedre spillere med relativt høy svinghastighet, hvor bladkøller kan være et alternativ.

Ping i200 kommer fra 3jern til pitch, med Ping AWT 2.0 skaft som standard. Køllene kan også komme med Dynamic Gold, Project X, XP 95, Nippon Pro Modus 3 og KBS Tour.

Veiledende pris er for 4jern – PW er 9065,- for stålskaft og 9835,- for grafittskaft.