Det vekket ganske sterke følelser hos en del av dere da vi viste fram første utgave av Nike Club Collection. Det gikk begge veier. Noen elsket det, andre så på det som begynnelsen på slutten for golfsporten. Den nyeste kolleksjonen er laget for å igjen vekke følelser.

Rory CC polo

Swinging Blind t-skjorten viser til det berømte hull 17 på Old Course St.Andrews, der hotellet blokkerer utsikten mot fairway. Every Damn Bunker spiller på følelsen mange av oss ofte har – at når man først treffer en bunker treffer man alle.

Nike mener selv at Club Collection passer alle deler av livet ditt som golfer. Vi har brukt den første kolleksjonen – Masterskolleksjonen – akkurat slik Nike ønsker det, på og utenfor golfbanen. Det første vi har lagt merke til er at svært få kjenner igjen klærne. Vi forventet kommentarer om designet og stilen, men knapt noe skjer. Noen ivrige sjeler har fått med seg hva som skjer, og de er bare positive.

Nike CC sommer 2015

Nike fronter Dri-fit sterkt. Tekniske plagg skal ha sin plass i golf. Vi mener at Club Collection ikke har dette fokuset siden det er bomull som gjelder. Komforten er super, men det passer dårlig for deg som svetter veldig mye. Passformen er løs og ledig. Vi hadde nok foretrukket et litt mer skandinavisk snitt på noen av plaggene.

Totalt sett har vi vært og er meget fornøyd med å bruke Club Collection. Først og fremst liker vi at vi virkelig viser at vi er golfere. Man skaper en identitet, og det er nok dette Nike er ute etter. Det eneste som mangler er noen tilbakemeldinger om at den ikke hører hjemme på golfbanen. Slike ting vekker tydeligvis mer følelser blant folk på internett enn i den virkelige verden. 

Nike Club Collection er her for å bli. Den nye kolleksjonen er enda bedre enn den første, og vi ser allerede fram til den neste. 

Nike CC Romain Wattel

Den nye Club Collection kommer for salg i utvalgte butikker nå i starten av juli. Les mer på Nike Golfs nettside.