Det meldes at Rory McIlroy kommer til å spille med TaylorMade M2-driver og treerwood når europatour-turneringen WGC-HSBC Champions slår i gang i Kina torsdag. 

Chris Solomon, mannen bak den populære Twitter-kontoen No Laying Up, har publisert et bilde av det som angivelig skal være Trackman-tallene i forbindelse med McIlroys testing av den nye driveren:

(Artikkelen fortsetter under bildet)

 

McIlroy regnes for å være en av tidenes beste spillere med driveren. Disse tallene er imidlertid imponerende selv til Rory å være: en carry på over 301 meter og en total lengde på nesten 330 meter tyder på at det kinesiske publikummet har noe å glede seg til denne uken.

Rory McIlroy var Titleist-spiller før han ble en del av Nike-stallen i 2013. Da han for noen uker siden byttet tilbake til Scotty Cameron-putter fra Titleist, var det nærliggende å tro at det var Titleist-køller han kom til å fylle bagen sin med igjen.

Rory McIlroy varmer opp før en treningsrunde i Kina tirsdag med det som tydelig er en TaylorMade-wood.

Les også: TaylorMade M2 er lansert

McIlroy har imidlertid uttalt at han ikke ønsker å knytte seg til ett spesifikt merke med det første, nå som han står fritt til å velge og vrake i golfkøller.

– Jeg kommer kanskje til å prøve meg med litt forskjellig når sesongen er over for å se hva som finnes der ute. Jeg forventer egentlig ikke å signere for noen neste år. Jeg vil heller ha et år der jeg kan spille med hva jeg vil og føle meg komfortabel. Hvis jeg kommer over noe jeg virkelig liker og er komfortabel med, vil jeg så klart ønske å signere en lengre avtale, sa McIlroy tidligere i høst. 

TaylorMade har allerede verdens to beste spillere i stallen, Jason Day og Dustin Johnson.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

TaylorMades M2-driver er blitt et populært valg på PGA-touren. 

Dersom det stemmer at McIlroy har gått over til TaylorMades M2-driver, er han den tredje Nike-spilleren på PGA Tour som i løpet av kort tid g har gjort dette byttet. Brooks Koepka og Nick Watney har allerede hatt M2 i bagen i noen uker. Paul Casey, som også sponses av Nike, har også trent med M2 i høst. Han sier han slår TaylorMade-driveren lengre, men skjevere, enn sin Nike-driver, som dermed har blitt værende i engelskmannens bag. 

Av de øvrige Nike-spillerne er Patrick Rogers og Tony Finau observert med Callaway-køller i bagen, mens Russell Henley har bagen full av Titleist-køller. Hjemme i Norge har Norges beste juniorgolfer Kristoffer Reitan også byttet fra Nike-driver til TaylorMade M2. 

Kilder i LPGA-miljøet sier til Norsk Golf at også Suzann Pettersen er i full gang med å lette etter erstatninger til sine Nike-køller.