korn ferry tour //

Etterlengtet topplassering for Ventura

Kristoffer Ventura avsluttet Visit Knoxville Open med en knallsterk runde på -5, og tok med seg en meget hederlig 7. plass fra Tennessee.

Det ble en etterlengtet opptur for Kristoffer Ventura denne uken.

Nordmannen åpnet turneringen svært godt torsdag. Med to bogeyer, fire birdier og én eagle på scorekortet brukte han bare 66 slag på den første runden på Holston Hills Contry Club.

Fredag gikk det hakket roligere for seg, men nordmannen leverte allikevel en godkjent -2-runde etter tre birdier, én bogey og 14 par. Det ga nordmannen et utgangspunkt på -6 før tredjerunden.

Der ble det to birdier, to bogeyer og 14 par. Ventura lå dermed fortsatt -6, og hadde seks slag opp til amerikanske Norman Xiong.

Kanonstart på sisterunden

28-åringen viste virkelig frem sitt ypperste på dagens ni første hull. Med en eagle og tre birdier rundet han -5, og lå et øyeblikk helt oppe på en tredjeplass. Venturas siste ni gikk dessverre stille og rolig for seg, og han endte på en delt 7. plass. Med det klatret han også 23 plasser på sammenlagtlisten, til en 53. plass. De 30 beste får plass på PGA Tour i 2024-sesongen.

Amerikanske Rico Hoey vant sin første turnering på Korn Ferry Tour, slaget foran landsmennene Chace Seiffert og Norman Xiong, etter å ha gjort birdie på det 18. hullet.