Grunnet en lite samarbeidsvillig kropp har legen min gitt meg mer eller mindre totalt treningsforbud den neste måneden, noe min rastløse sjel har store vanskeligheter med å akseptere.
 
Planen min var i utgangspunktet å bruke Februar-måneden  på treningsleir i Spania for å forberede meg til sesongen, men som så mange ganger i livet går dessverre ikke alt som planlagt. Til tross for mye søvn og et sunt variert kosthold har jeg vært helt utmattet i lang tid, så jeg ser veldig frem til å kunne våkne opp med overskudd igjen, så fort denne rehabiliterings-prosessen er overstått.
 
Selv om jeg prøver å minimere de fysiske anstrengelsene, er det fremdeles en del ting jeg kan jobbe med her hjemme. Mye av den siste tiden har gått med til arbeid med å skaffe meg nødvendige sponsorer, slik at jeg kan få muligheten til å satse fullt uten at den finansielle biten skal stå i veien.
 
I dagens marked er det kun de aller færreste som tilbyr sponsoravtaler uten å kreve noe særlig tilbake, så derfor har jeg laget en liste over tjenester jeg kan tilby om noen skulle være interesserte i et mulig samarbeid. Dette kan være alt fra sponsorturneringer, greenfee-pakker, instruksjon, golfrunder og/eller profilering, så jeg håper det finnes flere som synes dette kunne være interessant.
 
Selv om jeg har kommet greit i gang med sponsorarbeidet, trenger jeg fortsatt flere sponsorer for å klare budsjettet mitt for 2013, så hvis du er interessert i et samarbeid, eller kjenner noen som muligens er det, så er det bare å ta kontakt: team@engell.no
Jeg er takknemlig for all den hjelpen jeg kan få!
 
I disse dager, hvor gleden av å spille golf selv uteblir for min del, er jeg utrolig takknemlig for at vi lever i en tid hvor teknologien tillater oss å se direktesendt golf på TV både morgen og kveld, de fire siste dagene av hver uke.
 
Forrige helg  satt jeg og så på PGA Touren sammen med min gode venn Julius, som forøvrig muligens  er den eneste personen jeg kjenner som synes det er interresant å sitte og se på golf i timesvis til tross for at han nesten aldri spiller selv. Grunnen til at han liker det så godt er at «golf på TV går sakte nok til at man klarer å henge med selv om man sitter og prater sammen», noe jeg forsovidt mener han har helt rett i.
 
Vi fikk se Phil Michelson dominere foran hjemmefansen i Arizona, og samtidig som vi diskutere helt hverdagslige ting, noe som i grunn var veldig ålreit. Siden mesteparten av livet mitt dreier seg om golf, og tankene mine som regel svirrer rundt nettopp dette temaet selv når jeg ikke er på golfbanen, er det som en slags terapi for meg å komme hjem til Oslo og få litt nye impulser fra venner som driver med helt andre ting til daglig. Uavhengig av om jeg har spilt bra eller dårlig, hjelper dette meg alltid til å sette ting litt  i perspektiv og påminne meg om at det er mye annet her i livet som er viktigere enn resultatet i forrige turnering.
 
Når jeg i tillegg har mennesker som Julius rundt meg, som ikke bare er en morsom fyr, men også er en ambisiøs økonomistudent med klare mål og en sterk indre drivkraft, er det skikkelig motiverende å høre hvordan andre også står på for å en dag lykkes i det de driver med!
 
Så med et klart hode og friskt mot går jeg inn i en ny uke med ytterligere restitusjon.
Forhåpentlig vis er kroppen kvikkere igjen neste uke.
 
Vi snakkes!