«These guys are good».

Slagordet til PGA-touren er heller ikke feilplassert ved siden av navnene til Kristoffer Reitan (Oslo GK) og Petter S. Møller (Stavanger GK).

Kristoffer Reitan er et av de største juniortalentene Norge har hatt på lang tid, mens Petter S. Møller ble et kjent fjes for over en million Instagram-brukere, da den populære kontoen «The Sport Bible» delte en av Stavanger-guttens vanvittige triksevideoer. 

Under en treningsrunde hjemme på Bogstad for en drøy uke siden vartet Kristoffer Reitan opp med et hole-in-one på Oslo GKs hull syv, et par 4-hull som måler 301 meter fra bakerste utslagssted.

Han var tydeligvis ikke mett, for to hull senere fulgte han opp med eagle på det 560 meter lange par 5-hullet bak klubbhuset!

– Helt vanlig dag på golfbanen, skrev Reitan med et glimt i øyet etter runden.

(Les vårt store portrettintervju av Reitan her)

Å gå to hull på fem under er en uhyre sjelden prestasjon. Trodde i hvertfall vi. I helgen gjorde nemlig Petter S. Møller akkurat det samme hjemme på Stavanger Golfklubb under klubbens årlige «Pink Cup»-turnering.

Det melder Stavanger Aftenblad.

Hans hole-in-one skjedde på det 312 meter lange hull 15. Deretter avsluttet han runden med stil ved å gjøre eagle på 465 meter lange hull 18. Det resulterte i en runde på 62 slag, ni under banens par.

– Ble inspirert av Kristoffer Reitan!, fleiper Møller på sin Instagram-konto.