Det ble dansk eier på HLR Golf Academy Open på Hillside Golf & Country Club i Finland. Caroline Martens som ledet etter første dag, fikk det ikke helt til å stemme i sisterunden. Hun fikk en dårlig start med en dobbel bogey, og de første ni ble det hakkete med to par, fulgt av to bogeys, nye tre par og nok en bogey.

– Jeg er ikke fornøyd med 9.plass, men topp 10 er tross alt topp 10, sier Martens til Norsk Golf: – Jeg slo ikke ballen godt nok i dag dessverre, i hvert fall ikke de først eni.

Først på hull 10 satt birdieputten, og på backnine spilte Caroline trygt og godt. Scoren ble imildertid tre over, som også ble sammenlagt score til slutt, seks slag bak vinneren.

-Siste ni løsnet det igjen, og jeg fikk tilbake flyten. Litt sent, dessverre, men bedre sent ann aldri, sier Caroline. Nå skal hun være hjemme i to uker og jobbe hardt med det som manglet denne uken. Neste turnering er Norrporten i Sverige.

– Jeg gleder meg til det, sier Caroline.

Svenske Elin Andersson spilte dagens laveste runde på 64 slag, og det holdt til en 4. plass.

 


Runde 2:

 

Birdiene satt ikke like løst for Caroline Martens i dag, og hun falt på leaderboardet.

Dagens resultat ble fem bogeys og to birdies og en runde på 74 slag. Dette betyr at hun starter sisterunden i angrepsposisjon på en femteplass, tre slag bak ledelsen.

– Jeg slo bare ikke ballen så bra som jeg gjorde igår,  så det var litt lenger unna pinnen, sier Caroline til Norsk Golf.
Hun tilskriver bogeyene vanskelige flaggplasserring, kombinert med ikke fullt så bra putting.

 

Etter runden bar det rett til rangen: – Fikk ordnet opp i alt på rangen og på putting greenen etter runden, så nå gleder jeg meg bare til i morgen, sier Caroline med et smil,

 

Danske Daisy Nielsen leder sammen med Patricia Sanz Barrio på -3.


Caroline Martens deler førstplassen etter første runde i LET Access turneringen HLR Golf Academy Open i Finland.

Caroline Martens har all grunn til å være fornøyd med spillet sttt i Finland idag.Fire birdies, en bogey og resten par holder til en foreløpig førsteplass, som hun deler med Laura Murray fra Skottland. Murray hadde riktignok seks birdies, men med tre bogeys i tillegg, så ender de begge på 68 slag på Hill Side Golf&Country Club i Finland.

 

– Jeg spilte bra og stabilt i dag, noe jeg har gjort lenge, sier en fornøyd Caroline Martens til Norsk Golf.

 

– Jeg satt noen bra putter , selv om det fortsatt var mye som hang på kanten.

 

Caroline som nå ligger på 3. plass på rankingen i LET Access, gleder seg til spill inmorgen. Hun slår ut kl 9.05.