Nordmannen ledet etter to runder, men måtte fredag se navnet sitt falle ned resultatlistene etter en avslutningsrunde på 74 slag, to over par. 

Med seks under par endte han fem slag bak seiersherren Joakim Rask fra Sverige, som forøvrig har ledet fra start til slutt denne turneringen. Aronsen hadde en god start på runden med tre birdies, en bogey og resten par på de første ni, men falt tilbake med tre bogeys på back-nine.

Hadde det ikke vært for disse ville han endt på en tredjeplass, men måtte heller ta til takke med en åttendeplass som han deler med tre andre. En god plassering, men skuffende med tanke på utgangspunktet.

Neste turnering på Nordea Tour-programmet er Gant Open på Aura Golf i Finland 21. – 23. juli.

 

Runde 1 og 2

Allerede en uke etter å ha endt på en fin fjerdeplass under Ecco-touren på Mørk er Grønmo-golferen i gang igjen, denne gang på Nordea Tour i Sverige. Aronsen åpnet turneringen småtregt med en runde på en under par onsdag, noe som holdt til en 25. plass. Men torsdag skulle det virkelig løsne.

Med en runde på syv under par hoppet han like gjerne til toppen av leaderboardet, og deler nå ledelsen med svenske Joakim Rask. Aronsen fikk en fin start på runden med birdie allerede på det første hullet. En bogey på det tredje tok ham tilbake ett slag, men nordmannen svarte mesterlig og gjorde fem birdies, en eagle og resten par derfra. Solid!

En annen nordmann er ogå i aksjon på Katrineholms GK – amatøren Torbjørn Johansen. Han er på en 22. plass (-2) etter første runde, og har ennå ikke begitt seg ut på sin andrerunde.