Med en sisterunde på en under par (71), hennes laveste score for uken, gjorde Marita Engzelius et byks opp resultatlisten i siste runde av ukens Symetra Tour-turnering.

 

Hun klatret fra 31. til en sterk 13. plass, +1 sammenlagt og åtte slag bak vinneren Min Seo Kwak fra Sør-Korea. Etter tre bogeys og en dobbelbogey runden før, vartet Engzelius opp med langt mer stabil golf søndag. Hun gjorde to birdies, kun en bogey og 15 par. 

 

13. plassen er hennes beste plassering for året, hennes nest beste siden hun debuterte på Symetra Tour i fjor, og var verdt snaue 10 000 kroner.

 

Neste Symetra Tour-turnering slår i gang allerede torsdag. Women’s Health Charity Classic spilles på Stoney Point i Greenwood, California.

 

 


 

 

Runde 2

 

Marita Engzelius klarte ikke å holde trukket oppe etter den gode starten i Symetra Tour-turneringen Chico’s Patty Berg Memorial.

 

I regntunge forhold falt Oslo-jenta fra 11.- til 34. plass, etter å ha gått Cypress Lake Country Club i Florida på to over par lørdag.

 

Engzelius gjorde tre bogeys, en dobbel og tre birdies på runden, og har nå syv slag opp til leden Min Seo Kwak fra Sør-Korea.

– Jeg gikk på 74, men det føltes som jeg spilte bedre enn det. Men slik er golfen noen ganger, skrev Engzelius på sin Facebook-profil etter runden.

 


 

Runde 1

 

Marita Engzelius kjemper i toppen etter første runde av Symetra Tour-turneringen Chico’s Patty Berg Memorial.

 

Oslo-jenta var godt fornøyd etter å ha signert for en åpningsrunde på par, bestående av tre birdies, tre bogeys og 12 par.

 

– 72 i dag, og ganske fornøyd! Vinden blåste opp tidlig, og det blåste kraftig på back nine, skriver Engzelius om forholdene på sin Facebook-profil.

 

Hun deler 11. plassen sammen med syv andre spillere, og har fire slag opp til lederen Jackie Stoelting.

 

Engzelius har klart cuten i tre av sine fem første Symetra Tour-turneringer for året, med 27. plass som beste plassering. Hennes beste resultat noensinne på Symetra Tour er 6. plassen fra Symetra Classic for ett år siden.