Tekst: Christian Furu

 

Driver: Nike VR Tour 8.5° med Graphite Design DI 6X skaft

 

 

 

 

 

Fairwaywood: Nike VR Pro LE #3 (15°) og Nike SQII #5 (19°)

 

  

 

 

 

 

Jern: Nike VR Pro Blades 3-PW

 

           

 

 

 

Wedger: VR Pro 54 og 60

 

 

      

 

 

Putter: Nike Method 001

 

   

 

 

Ball: Nike One Tour D

 

Det var garantert viktig for Nike at Tiger endelig tok en ny seier og at han gjorde det med Method putteren. Han gikk mye fram og tilbake mellom Method og sin gamle Scotty Cameron etter comebacket men ser nå ut til å ha slått seg til ro med Method 001. Det er ikke tvil om at dette er en fjær i hatten for utviklerne i Nikes ‘The Oven’, kanskje vil det gi Nike større suksess på puttermarkedet i årene som kommer. 

 

Vi kan også legge merke til at han fremdeles bruker en Nike SQII #5 fairwaywood, en kølle som faktisk også Louis Oosthuizen og Charl Schwartzel har beholdt i bagen. 

Når det gjelder ballen han spiller med så skal vi ta det med en klype salt. Det sies at Tiger spiller med den absolutt mykeste ballen på Touren og at de er spesiallaget for ham. 

 

Nike TW Free skoene har fått enormt mye omtale. Tiger har hele tiden vært med i utviklingen av dem og står fast ved at dette er hans valg når det kommer til fottøy. I juni får vi vanlige hobbygolfere endelig sette føttene i dem. Her tror jeg man må være tidlig ute med en forhåndsbestilling med mindre Nike har skrudd opp produksjonen. Interessen for disse skoene er nemlig enorm.