Det ble en kontrastfylt dag på jobb for Marianne Skarpnord under Ladies German Open torsdag. Sarpingen startet dagen på 68. plass, men blandet seg inn i tetkampen med en imponerende front nine på fem under par. Dessverre skulle en dobbel på hull 10 sette tonen for back nine. Hun gikk de siste ni på fem over par, og med to 72-runder var det dermed over og ut.

 

Slaget bak henne endte Caroline Martens etter runder på 74 og 71 slag. Dermed ble det misset cut for begge de to norske håpene i Tyskland.

 

I Lucerne i Sveits har norsk-engelske Jason Kelly spilt Challenge Tour. Det endte med en 123 plass og også misset cut.

 

 


 

 

Runde 1:

 

Ingen stor åpningsdag for de to norske damene som spiller Ladies European Tour i Tyskland denne helgen.

Eliten blant damene I Europa spiller denne helgen på  Wörthsee Golf Club,  som ligger I Bayern, sør i Tyskland.

Caroline Martens startet med en birdie på hull 10 fulgt av en par, men hun røk på en smell på det tredje hullet med hele ni slag. Martens tok deg imidlertid fint inn igjen med to strake par, birdie, par, birdie og par, og hun rundet på +1 og en foreløpig 95. plass.

Så gikk det flytende videre, og Hagagolferen lå på par til og med det 16. Hullet. Her ble det dessverre en bogey, og med par på siste, endte denne første runden to over banens par.

Kollega Marianne Skarpnord startet også runden på hull 10, og også hun røk på en trippelbogey på hull 8 (par 5). Scorekortet for øvrig besto av fire birdies, en bogey og resten par, så ved fullført runde kunne hun notere 72 slag og en foreløpig 68. plass  på Wörthsee Golf Club.

Men hverken par eller to pver holder så lenge I dete selskapet. Cut-grensen ligger foreløpig på -1 og lederen, Yu Yang Zhang fra Kina, ligger hele åtte slag under banens par. Så begge de norske jentene må heve spillet sitt i morgen for å få jobbet i helgen.