Masters-vinneren hadde planlagt å spille The Players Championship på Sawgrass for noen uker siden, men trakk seg i siste liten for å tilbringe mer tid sammen med familien. Den eneste turneringen han har deltatt i siden Augusta var i New Orleans, der han forsøkte å forsvare fjorårsseieren – uten hell.

 

Han og hans kone adopterte nylig en sønn, og Bubba skriver på sin Twitter-profil at han ikke har savnet golf noe mens han har vært vekk. Men nå er han klar for å komme tilbake.

 

– Jeg ble fylt av energi med en gang jeg kom hit. Jeg ser frem til å prøve å slå slå noen av verdens beste spillere. Det er hva jeg har savnet. Jeg savner golf, å konkurrere, og å kjempe om mesterskap, sier Bubba.

 

Watson sier han stortrivdes vekk fra golfbanen mens han var vekk.

 

– Jeg kunne bare skru av telefonen hjemme på rangen på Isleworth, og ingen kunne få tak i meg. Jeg fikk mye tid med familien, og kunne spille litt golf når jeg selv ønsket. Det har vært avslappende, givende og morsomt.

 

Memorial markerer starten på en strekning på tre turneringer i juni-måned for Watson. Om to uker spiller han U.S. Open, før Travelers Championship slår i gang uken etter.