Challenge Tour på Aronsen og Engevik

De fem spillerne som topper Ecco-tourens poengliste er tildelt spillerettigheter til Challenge-touren i august. Blant de fem er Christian Aronsen og Øystein Engevik.

Publisert

De to nordmennene imponerte i Ecco Tours sesongstart, Ecco Tour Winter Series på La Manga, og har nå fått ytterlige belønning for innsatsen.

Aronsen gikk til topps i åpningsturneringen Ecco Spanish Open, og ligger som nummer to på sammenlagtlisten Backtee Race to Himmerland. Dermed er han nå blitt belønnet med et wild card til Challenge Tour-turneringen Ecco Tour Championship hosted by Thomas Bjørn i Danmark 15.-18. august.

Wild card ble det også på Øystein Engevik som kom på andreplass i Ecco Spanish Open. Han ligger på tredjeplass på Backtee Race to Himmerland.

De tre andre wild cards’ene gikk til vinneren av Mediter Real Estate Masters og nr. 1 på BR2H, Jens Fahbring, samt Joakim Rask og Lucas Bjerregaard.

Christian Aronsen debuterte på Europas nest høyeste nivå i fjor, og rakk å spille tre turneringer på Challenge Touren –  English Challenge, Norwegian Challenge på Hauger, og Roma Golf Open. Her ble det en 49. plass, en 62. plass og en misset cut. Også Engevik debuterte på fjorårets Challenge Tour. I tillegg til Norwegian Challenge fikk han spille Ecco Tour Championship – den samme turneringen han nå har fått wild card til. Han misset cuten i begge turneringene.

Backteee Raxe to Himmerland 2012

Powered by Labrador CMS