De to nord-irene har mottatt utmerkelsene «Officer of the Order of the British Empire» og «Member of the Order of the British Empire», etter deres titler i henholdsvis The Open og U.S. Open i fjor sommer.

– Det er en stor ære og en fantastisk måte å runde av en herlig sesong. Jeg er veldig stolt på vegne av meg selv og familien min. Det var en seier som endret livet mitt, og på mange måter har ikke føttene mine hatt kontakt med bakken siden da. Og nå dette, sier Clarke 

Seieren på Royal St. Georges var 43-åringens første major-seier i en proffkarriere som på det tidspunktet hadde varet i 21 år. Rory McIlroy måtte på langt nær vente like lenge.

I en alder av bare 22 år, kun noen måneder etter å ha rotet vekk seieren i US Masters, cruiset McIlroy til en overlegen seier i U.S. Open. Han ble med det den nest yngste major-vinneren siden 1934. 

– Det gjør meg veldig ydmyk å bli inkludert i en slik liste. Mange på denne æreslisten har gjort store personlige ofringer og i stor grad bidratt til resten av samfunnet i løpet av sine liv. Jeg føler meg veldig heldig over å være i deres selskap.