College-seier for Rachel Raastad

Sammen med sine lagvenninner i Texas Christian University var Rachel Raastad med på å vinne collegeturneringen Mountain West Conference Championship denne helgen.

Etter å ha startet dagen tre slag bak vant TCU og Rachel Raastads «Horned Frogs» med fem slags margin til University of Nevada. Raastad noterte seg for runder på henholdsvis 73, 79 og 69 slag i konkurransen som ble avviklet på Litchfield Park i Arizona.

Avslutningsrunden hennes inneholdt fire birdies og en bogey, og var feltets nest laveste score for dagen. Dette er hennes tredje runde på under 70 slag denne sesongen.

Raastad, som kommer fra Asker, endte til slutt på en 12. plass i den individuelle konkurransen. Dette er forøvrig andre gang på fem år at TCU vinner turneringen.