Daffinrud kvalifiserte seg til turneringen takket være en 12. plass i helgens NCAA West Regional på Tumble Creek Golf Club i Washington. Tønsberg-jenta må imidlertid finne seg i å reise alene til NCAA Championship.

 

Laget hennes Denver Pioneers endte på 19. plass i lagkonkurransen, og dermed har Daffinrud spilt sin siste collegeturnering sammen med sine lagvenninner.

 

Daffinrud står før årets siste turnering med fem topp 5-plasseringer og en seier siden januar. Hun blir nå kun den andre kvinnelige spilleren i Denvers skolelags historie som skal representere skolen som individuell utøver.

 

– Dette har vært mitt store mål de fire siste årene, og jeg kan ikke vente! Tusen takk for all støtte, reiser mot Tulsa om en uke, skriver en opplagt henrykt Daffinrud på sin Facebook-profil.

 

NCAA Championship slår i gang i Tulsa, Oklahoma 20. mai. Der venter tøff motstand, når alle nasjonens beste collegespillere samles for første og eneste gang i år. Daffinrud er ranket som USAs 25. beste kvinnelige collegespiller, og kan med det fort hevde seg bra i dette selskapet.

 

Kjenner du til flere norske spillere som har kvalifisert seg til NCAA Nationals i de andre divisjonene? Fortell oss i kommentarfeltet under, eller på mail til redaksjon@norskgolf.no!