Damer

ECCO beskriver selv årets kolleksjon som en av deres sterkeste. Den går tilbake til røttene, det var innen damegolf ECCO først etablerte seg som en aktør innen golfsko. 2013 kolleksjonen består av tre typer sko; Golf Street, BIOM og Classic. 

Golf Street er den nå velkjente skoen med gummiknotter og friske farger. Modellene er Street og Street Life.

BIOM er mer stabile sko med mer demping. De har blitt kjent for å være ekstremt komfortable. BIOM Hybrid har gummiknotter mens BIOM Golf har tradisjonelle spikes.

Classic Hybrid kombinerer stil og komfort. Den kommer i tre forskjellige typer lær, alle med sitt eget karakteristiske utseende. Vi syns dette er en veldig spennende modell som kombinerer streetsålen og overdel med klassisk preg og moderne touch.

 

2013 kolleksjonen kommer til butikker i starten av året. Veiledende priser;

Classic Hybrid – 1.600,-

Golf Street – 1.400,-

Golf Street Life – 1.400 til 1.500,-

BIOM Hybrid – 1.600,-

BIOM Golf – 1.999,-

 

ECCO golfsko er populær også blant proffene. Belén Mozo er kanskje den heteste damespilleren i ECCO sko for tiden. På herresiden har de McDowell, Hartø, Olesen, Bjørn og ikke minst Couples. Sistnevnte er kanskje den som virkelig representerer streetmoten og har bidratt sterkt til dens posisjon.

 

Herrer

Det er godt å se at også herrene får nye sko og ikke minst kule farger. Utviklingen fra ECCO Street til BIOM Hybrid og nå Tour Hybrid er spennende. Nå har ECCO virkelig en sterk kolleksjon med noe for alle.

BIOM er som hos damene en svært komfortabel sko basert på naturlig bevegelse. Kommer med både spikes og street i Hydromax lær eller Gore-Tex.

Golf Street er skoen som startet revolusjonen og den er fremdeles viktig for ECCO. I 2013 kommer det nye farger og materialer.

Tour Hybrid har streetsåle og overdel i lær. Klassiske og stilfulle sko med særpreg. En sko for herrene som ikke vil ofre komfort for stil.

 

Også herreskoene er klare tidlig i 2013. Veildende priser er;

Tour Hybrid – 1.700,-

Tour Hybrid Gore-Tex – 1.949,-

BIOM Hybrid – 1.700,-.

BIOM Golf – 2.100,-

BIOM Golf Gore-Tex – 2.400,-

Golf Street – 1.349,-

Golf Street Nomade – 1.449,-

Golf Street Sport – 1.449,-

Golf Street Textile – 1.349,-

Golf Street Luxe – 1.649,-

 

Dere finner flere bilder av skoene på bloggen min.

 

Tour Hybrid herre