Norges Varemesse er stedet å tilbringe lørdagen for aktive familier. Skiexpo, boardexpo og Golfexpo har gode tilbud og mye aktiviteter å prøve seg på. 

Ski og golf

– Ambisjonen er å bli blant de 50 beste i verden i golf, sa Elias Bertheussen, Norgesmester i golf da han hadde den store ære av å åpne Golfexpo. Premien for dette var et par ski.

Bertheussen var nemlig  skiløper før golfbasillen kom og tok ham, men her  på Golfexpo er det kort vei mellom vinter og sommeridrett, bare en liten gåtur unna.

Til Norsk Golf forteller trønderen at han allerede har gått en sesongens første skitur. Men nå setter han snart kursen sydover for å trene videre i golf. 

Da trønderen ble utfordret i knøttegolf av skiveteranen Odd-Bjørn Hjelmeseth og sprinteren Jays Ndure – samt kona til messegeneral Julius Solheim, var det to niere som satt i blinken. Hjelmeseth måtte se seg slått av , men det måtte omspill til for å avgjøre seieren mellom Ndure og Bertheussen. Norgesmesteren vant – igjen.

Du kan vinne hvis du legger turen innom Golfexpo. I tillegg til mange gode tilbud fra de ulike utstillerne, blir det longest drive-konkurranse og andre premiesjanser.