Dag to av The Open på Carnoustie i Skottland var en krevende dag med vanskelige forhold. Regn gjorde sitt for å gjøre de allerede utfordrene hullene enda vanskeligere. 

Lederen etter første dag, Kevin Kisner, hadde en god dag på jobb og ledet med 8 under par totalt før det siste hullet. Der endte det med en dobbel bogey og Kisner må da ta til takke med å dele ledelsen med sin landsmann Zach Johnson på seks under etter to runder. 
Kisner gikk dagens runde på ett slag under par, mens Zach Johnson var blant dagens beste på 4 slag under par. 

Fremadstormende stjerne imponerte

Tommy Fleetwood klatret 47 plasser etter dagens beste runde med seks slag under par, og ligger på tredjeplass med fem slag under totalt. 

En annen brite som fortsatt ligger i god posisjon er Rory McIlroy. Nord-iren hadde planer om å virkelig angripe banen i dag, men forholdene tatt i betrakting var det en mer defensiv McIlroy publikum fikk se. Og det kan ha vist seg som et sjakktrekk for 29-åringen med fire major-titler. McIlroy kom seg gjennom med to under også på fredag og ligger dermed godt plassert med fire under totalt og delt sjetteplass. 

Kisners avslutning gir håp til ringrevene

Da Kisner kollapset med sin dobbel bogey på det siste hullet var det nok også et par mer rutinerte herrer som så litt ekstra godt på leaderboardet. 
Med par etter to dager er det ikke helt håpløst for spillere som Jason Day, Phil Mickelson og Tiger Woods. 

En det derimot er over og ut for er verdensener Dustin Johnson. Med ett slag over par i dag og seks totalt klarte ikke amerikaneren cuten. 

Spennende før dag tre

Både Jordan Spieth og Rickie Fowler hadde en god dag i Skottland med henholdsvis fire under og to under par. Begge ligger på en delt 11. plass tre slag under par og tre slag bak duoen i tet. 

Det er ventet at været letter i løpet av helgen, selv om det er utrygt for fuktige forhold også lørdag når runde tre svinges igang.