Zach Johnson var avhengig av noe spesielt for å spise opp forspranget Tiger Woods hadde bygget seg opp etter to runder av Chevron World Challenge. Det klarte han, takket var et senket syverjern fra 150 meter på det 18. hullet. Det slaget gir ham en ledelse på ett slag over Tiger før den siste runden på Sherwood Country Club (se video av slaget, og høydepunkter fra runden i videoen under).

 

Det var Johnsons andre eagle for runden, etter at han også chippet ballen i hullet på det 11. par 5-hullet.

 

For andre turnering på rad hadde Woods ledelsen etter 36 hull, men for andre strake gang maktet han ikke å gå under par på tredjerunden. Etter runden vil han se tilbake på par 5-hullene som spesielt ødeleggende. Fredag gikk han de på seks under par. Lørdag gikk han tilsvarende hull på tre over.Til slutt måtte han signere scorekortet for en runde på 73 slag. Til tross for at han nå er slaget bak, er det viktigste for Woods at han fortsatt har en god mulighet til å vinne.

 

– Selv om jeg gjorde tre bogeys på par 5-hullene spilte jeg greit. Jeg føler jeg la igjen alt for mange slag der ute, spesielt med to tre-putter. Men jeg har en veldig god mulighet til å vinne. Jeg slo ballen bra, jeg må bare senke flere putter.

 

Les også: – Den morsomste runden jeg har kommentert i år

 

Woods leverte mange gode slag på runden, men slet både på greenene og med køllevalg i den sterke California-vinden. 

 

– Vinden endret seg hele tiden. Kuchar og jeg ble lurt av den ganske mange ganger der ute.

 

Søndagens lederball mellom Zach Johnson og Tiger Woods blir den første lederballen Tiger spiller i siden fjorårets utgave av turneringen, og kun den andre siden han har gått i siden den beryktede Thanksgiving-natten november 2009.

 

Avslutningsrunden kan du følge på Viasat Golf fra kl. 21.00 i kveld.

 

Tror du Tiger Woods kommer til å dra i land seieren? Bruk kommentarfeltet under og si din mening!

 

Høydepunkter