Det fulle navnet er Scotty Cameron by Titleist Futura X. Det er en stor malletputter med stabilitet, vekt i ytterkantene og høy MOI. Perfekt for dem som trenger et rolig og stabilt puttestroke.

 

Materialvalget er 6061 aluminium. Vektene på 20 gram er laget i rustfritt stål. Hodet veier med sin E8 svingvekt totalt 20 gram mer enn en standard Cameron Select putter. Vektplasseringen gjør den face balanced.

 

Adam Scott har brukt den lenge. Den var i bagen da han vant Masters. Det har blitt publisert en mengde bilder av den på internasjonale golfforum og nettsider. Interessen har vært stor, både i forhold til salg men også for å vise at de henger med i moderne putterutvikling er det riktig og viktig for Scotty Cameron at den nå kommer for salg.

 

– Jeg har aldri hatt mer tillit til putteren og selvtillit med puttingen min enn jeg har nå med Futura X.

 

Den australske majorvinneren Scott har bidratt i utviklingen.

 

– Den nye Futura X er den mest stabile putteren jeg har brukt. Jeg jobbet med Scotty og teamet hans i The Studio i mange timer i fjor, og vi jobbet hardt for å gjøre det riktig. Selv da jeg begynte å bruke den på touren i starten av sesongen 2013, finjusterte vi på det originale designet fram til jeg vant Masters. Det var definitivt en lang prosess der jeg ga mange tilbakemeldinger basert på hvordan den presterte.

 

Futura X kommer for salg 1.august i 33, 34 og 35 tommer lengde med double bend skaft og Pistolero grep. Veiledende pris er 3299,-.