Selv om sentralen til nødnummeret 911 nok opplever mange merkelige innringninger i løpet av en dag, tør vi vedde på at telefonen de mottok etter en den tradisjonsrike «Rose Bowl»—fotballkampen i Pasadena i California første nyttårsdag ikke går i glemmeboken med det første.

 

Da kampen var ferdigspilt og Oregon Ducks hadde utklasset motstanderen Florida State Seminoles 59-20, syntes den 19 år gamle tilskueren David Aldridge at tanken på å spasere hele veien tilbake bilen som stod parkert noen kilometer unna var lite fristende.

 

Dermed gikk Aldrige kreativt til verks: Han rappet en golfbil som stod beleilig parkert rett utenfor stadion og tråkket klampen i bånn. Planen var å kjøre hele veien tilbake til egen bil, men så langt kom han aldri.

 

Den lokale nyhetsstasjonen KTLA5 melder at Aldrige ble stoppet og arrestert halvveis på ferden. En forbipasserende traffikant ringte og meldte fra til politiet, og noen få minutter senere var Aldrige sin golfbil byttet ut med baksetet på en politibil.

 

Aldrige ble arrestert med mistanke om å kjøre i alkoholpåvirket tilstand.

 

– Han forsøkte å kjøre golfbilen til den andre siden av Pasadena, Det var definitivt et uvant syn for mange av menneskene her, konkluderer politimann Mike Munoz til latimes.com.