Etter en amputert turnering på Bahamas som ikke gikk helt som planlagt, er Suzann Pettersen nå tilbake på amerikansk jord. Tutta endte på 32. plass i den første utgaven av Pure Silk-Bahamas LPGA Classic, som var første gang hun havnet utenfor pallen siden Kia Classic 24. mars. 

 

– Bahamas ble en litt rar uke på alle måter. Jeg hadde håpet på å få flere fulle runder i kroppen. Det satte været en stopper for, så litt amputert ble det, sier Suzann Pettersen i en pressemelding

 

Verdenstreeren har landet i Atlantic City for å spille ShopRite LPGA Classic. Tutta skal forsøke å vinne turneringen for første gang, men viktigst av alt blir det å holde trykket oppe slik at hun kan ta med seg en god følelse til årets andre major. Tutta endte på 18. plass i fjorårets utgave av turneringen som spilles på Stockton Seaviews Bay Course.

 

– Formen er bra, og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har fortsatt noen dager foran meg med mye trening og terping med tanke på majorturneringen neste uke, men det skal bli bra å spille her på en bane jeg kjenner godt, fortsetter Pettersen i pressemeldingen.

 

Tutta har allerede rukket å vinne to ganger denne sesongen, men står fortsatt uten majorseier siden triumfen i LPGA Championship i 2007. Siden da har hun vunnet ni ganger, men Tutta har ikke lagt skjul på at det er en major som er hovedmålet denne sesongen.

 

32-åringen kjempet om seier i årets første major, Kraft Nabisco Championship i april, men måtte til slutt ta til takke med delt 3. plass.

 

Marita Engzelius er ikke kvalifisert for spill denne uken. Det er heller ingen Symetra Tour i helgen, men Oslo-jenta spiller U.S. Open-kvalifisering torsdag.

 

Turneringsinfo ShopRite LPGA Classic