– Da vi flyttet vårt digitale Golfforum fra november til januar, håpet vi at smittesituasjonen var bedre. Men dessverre er det heller ikke nå mulig å gjennomføre en studiosending som planlagt.

– Derfor må igjen tenke nytt, forklarer Lise Bjørnstad, spesialrådgiver og prosjektleder i NGF.

Hver torsdag utover våren vil ansatte og frivillige i Golf-Norge nå inviteres til webinarer med nyttig og relevant innhold. Flere av fagdagene vil avvikles direkte, og alle kan ses i opptak etterpå.

– Når vi først ble tvunget til å avlyse Golfforum 23. januar, har vi også valgt å avlyse den etterfølgende faguken. Vi tror det er mer hensiktsmessig for klubbene å følge oss i kortere perioder hver torsdag framover enn å sitte foran skjermen i en hel uke, forklarer Bjørnstad.

NGF vil bruke inneværende uke til å sette det nye programmet. Prosjektlederen beklager alle utsettelsene og endringene, men håper at deltakerne forstår situasjonen. Og at mange igjen vil melde seg på til fagdagene.

– Vi ble alle overrasket av 2020, med koronapandemi og påfølgende golfboom, understreker Bjørnstad.

– På vei inn i en ny golfsesong er det viktig at vi er godt forberedt, forstår hva som skjer, og sammen finner løsninger for å rekruttere, ivareta og utvikle flere spillere.