Larvik-golferen flyttet nylig til USA, et åar år tidligere enn det som har vært normalen for norske golfere. Som fulltidselev ved golfakademiet Tom Burnett Golf Academy i Florida, tar han sikte på å forberede seg på livet som collegegolfer. Der følger han et krevende program, som inkluderer skole, golf, fysisk trening, ernæring og selvstudier.

 

Forrige helg deltok han i turneringen FCWT at Disney’s Lake Buena Vista. Der vant han sin første turnering siden han flyttet over til USA etter sommeren.

 

Denne helgen vant han igjen.

 

Med en avsluttende 69-runde i St. Augustine Amateur på St. Johns Golf Club, endte Halvorsen fem under par sammenlagt. Det var tre slag foran trioen på andreplass. Halvorsen spilte solid golf gjennom hele uken, og gjorde 12 birdies i løpet av uken, samtidig som han holdt seg unna dobbelbogeys.

 

Landslagstrener Niklas Diethelm er imponert over det modige valget Halvorsen tok om å flytte alene til USA.

 

– Det er tøft gjort av han. Han pratet mye med meg før han bestemte seg, og jeg sa det bare er kult at noen tør å teste en annen vei enn alle andre. Han kommer uansett hjem og spiller turneringer om sommeren for å representere landslaget. Han får bare ikke vært med på så mange samlinger, sa Diethelm til Norsk Golf forrige uke.

 

Les også: – Kult at han våger å gå nye veier