Brandt Snedeker og Justin Rose deler ledelsen på -8 før siste runde av The Tour Championship, to slag foran Ryan Moore. Av de to er det Snedeker som ligger best an til å vinne sammendraget og dermed dra hjem med ti millioner dollar etter kveldens runde. Før denne turneringen lå han på femte plass i sammendraget, og var en av de fem som kunne avgjøre det på egenhånd uten å være avhengig av andres resultater. Snedeker, som er ranket som nummer 18 i verden, gikk en formidabel runde lørdag med 64 slag, med seks birdies og ingen bogeys, og skal gå i lederballen med Justin Rose søndag kveld norsk tid. Jim Furyk, Rory McIlroy og Bubba Watson er fem under par totalt

– Mitt mål for denne uken er nådd, og det er å ha en sjanse til å vinne før søndag. Jeg tror noe sånt som 90 prosent av de som vinner en turnering på PGA-touren kommer fra en av de siste to gruppene. Jeg vet at jeg har en sjanse til det på søndag, så det kommer til å bli veldig gøy, sier han til PGAtour.com.
Alt er dermed i Snedekers hender før finalerunden søndag, og han vet at det er lettere sagt enn gjort. To ganger tidligere har 32-åringen fra Nashville ledet en turnering etter to runder, men han har ikke grepet mulighetenen. Nå er det ti millioner dollar for seier i FedEx Cup som står på spill. 
– Jeg har aldri hatt ledelsen før søndagen og vunnet. Det er vel en slags utvikling man må igjennom for å bli en verdensklassespiller. Det handler om å vite at du kan gjøre det, og vise at du kan gjøre det, sier Snedeker.
Tiger Woods gikk lørdagens runde på 67 slag og er 4 under par med like mange slag opp til lederen. Han er dermed i angrepsposisjon for tittelen, men må levere en runde godt under 70 slag for å vinne.
– Jeg har gjort det før. Jeg har holdt på lenge, og du må bare klore deg fast, sier han.
På spørsmål om bonusen på ti millioner dollar gjør denne turneringen ekstra spennende for han, svarer Woods at han ikke har vært motivert av penger siden 1996, da han måtte tjene nok til å bevare PGA-kortet.
– Det er ikke derfor vi spiller. Jeg spiller for å vinne, og i morgen har jeg en glimrende mulighet til å gjøre nettopp det. Alle pengene og prisene kommer hvis du bare konsentrerer deg om å vinne. Det er sånn jeg alltid har sett på det. Akkurat nå er jeg fire slag bak, og hvis jeg vinner turneringen så er alt i orden, sier Tiger, som leverer god golf etter en skuffende dag på jobben fredag.
Forhåndsfavoritten Rory McIlroy ligger et slag foran Woods. Han er fem slag under par etter en runde på 68 lørdag.
– Det kommer til å bli en av årets mest spennende søndager. Jeg gleder meg til den siste runden.Det er fortsatt mange som kan vinne både denne turneringen og FedEx Cup. Jeg er glad for å være med i toppen, sier sensasjonen fra Nord-Irland.
Les også: Rory selger huset
Eneste fra Skandinavia i feltet, svenske Carl Pettersson, ligger på delt 22.-plass med +3