Krogh fikk tidenes drømmestart på sisterunden da han startet birdie-birdie, før han slo ballen rett i koppen på utslaget med syverjernet på hull 3 – hans sjette hole-in-one (!) i karrieren.

HIOen ble annulert av to bogeyer på hull 4 og 7, men tok de to slagene tilbake med birdier på hull 7 og 8, før han kom seg til seks under for dagen med nye birdier på hull 11 og 12.

I innspurten avsluttet han dessverre med tre bogeyer, samt én birdie og to par, og med -4 for dagen falt han én plass til delt 25.-plass (-15).

Scorekortet bestod til slutt av syv birdier, fem bogeyer, en hole-in-one og bare fem par.

Det gjorde at han falt én plass til 22.-plass på Challenge Tour-rankingen, og Krogh har dermed mye press på seg i sesongens tre avsluttende turneringer.

Det er nemlig topp-20 på rankingen som rykker opp til europatouren neste år, og Krogh trenger en plassering til oppe i toppen for å komme inn i europatour-varmen.

Espen Kofstad er på sin side allerede klar for europatouren neste år med sin 10.-plass på rankingen. Han endte på delt 30.-plass i Sveits, to slag bak Krogh. Ti slag bak Kofstad igjen landet Elias Bertheussen på 64.-plass

Danske Marcus Helligkilde vant turneringen med imponerende 25 under par.

Resultater