Engelskmannen noterte seg for en hole-in-one på den siste runden av Trophée Hassan II i Marokko, og for det mente fansen at han fortjente prisen for månedens slag i mars. Kanskje ikke så rart, med tanke på tidspunktet det skjedde. Horsey gikk deretter hen og vant hele turneringen, dog først etter et omspill mot Rhys Davies og Jaco Van Zyl.

Det er andre måned på rad at et ess går til topps i kåringen. Alvaro Quiros fikk prisen for sitt ess under Dubai Desert Classic. På samme måte som med Horsey banet det vei for spanjolens seier.

Horsey fikk mer enn 45 prosent av stemmene. Engelske Kenneth Ferrie ble nummer to, etter at han nesten klarte å gå en runde på 59 slag under Open de Andulucia de Golf. Ferrie slo seg ut i trøbbel på utslaget på det siste hullet, og trengte å hulle ut sitt andre slag. Fra roughen slo han et vanvittig slag over trærne som bare var noen centimeter fra å finne koppen.

Raphaël Jacquelins innspill på det femte hullet under den siste runden av Sicilian Open tok tredjeplassen. Ballen stanset like ved hullet, noe som enkelt ga franskmannen en birdie – en av mange på vei mot hans tredje tittel på Europatouren.

Kilde: golf365.com