Det ble aldri noe nytt Open-eventyr for Tutta. Hun kom aldri skikkelig i gang i den stadig vekk væravbrutte turneringen, noe som satte spillerne på en durabelig mental prøve. Og turneringen er faktisk ikke helt ferdig heller. En god del spillere har fremdeles noen hull igjen å spille, men for Suzanns del spiller det ingen rolle. Hun var aldri i nærheten av teten, og må trolig ta til takke med en plass blant de 20 beste. I skrivende stund er hun nummer 17.

Det er nærmest for uvant kost å regne for det norske golfesset, som har en seier og flere topp ti-plasseringer så langt i sesongen. Hun avsluttet helgespillet med to runder på 72 slag, en over par, og totalt var hun seks over.

– Jeg er lei av utsettelser og supertidlige morgener, la hun til via Twitter.

Sørkoreanske Hee Kyung Seo leder i klubbhuset på tre under, men hun må altså vente til mandagen for å vite om det er nok til å vinne. Slaget bak ligger So Yeon Ryu, og hun har tre hull igjen å spille. Det samme har Cristie Kerr, og hun er to slag etter.

Angela Stanford har ytterligere et hull igjen å spille, og hun har en teoretisk sjanse til å klare det, selv om hun er tre slag bak teten.

Mika Miyazato, som ledet turneringen lenge, har falt ned til tre over par.

Kilde: golfchannel.com